Winnaar Inspirience Award

Met het project bij Het Oosterlicht College heeft Ask Roger! onlangs de Telecom Inspirience Award in de categorie Unified Communications gewonnen.

Volgens het juryrapport gaat het hier om “een relevante oplossing met veel flexibiliteit”, een topvoorbeeld van communications enabled business processes” en “een gedeelde toekomstvisie waarin techniek het middel is en geen doel op zich”.

De Telecom Inspirience Awards zijn dit jaar voor de derde keer uitgereikt, in zes verschillende categorieën. Patrick Scherbeijn van Ask Roger!: “Met onze business case rond de implementatie van Skype for Business bij Het Oosterlicht College zijn we verkozen tot Best UC Project. Fantastisch dat we deze prijs gewonnen hebben.  Vooral ook omdat het project waar we de prijs mee gewonnen hebben heel erg staat voor onze manier van werken. Onze gezamenlijke toekomstvisie op het onderwijs was steeds het startpunt. Juist door de goede samenwerking met Het Oosterlicht hebben we dit zo succesvol kunnen implementeren. We hebben de prijs dan ook samen met Het Oosterlicht in ontvangst genomen; dit is een gezamenlijke verdienste en zo voelt het ook echt.”

Voor Ask Roger! is dit een extra stimulans om op de ingeslagen weg door te gaan: “Het onderwijs verandert en nieuwe technologieën kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Wij gaan graag samen met onderwijsinstellingen op zoek naar mogelijkheden om het verschil te maken, naar slimme manieren die de klanttevredenheid verbeteren en die ervoor te zorgen dat onderwijsmedewerkers zich kunnen richten op waar het uiteindelijk om draait: de leerling.”

Laatste berichten