Event: De klas van 2025

Op 16 maart organiseert ICT specialist OGD in het onderwijsmuseum in Dordrecht het onderwijs event ‘Samen Slimmer in het Onderwijs‘. Dit evenement over ICT in het voortgezet onderwijs laat u kennismaken met de ideale klas van 2025. Ook het project dat wij samen met Het Oosterlicht college uitvoerden komt hierin aan bod.

Prominente sprekers en mensen uit het onderwijs behandelen thema’s op het raakvlak van ICT en onderwijs. Keynote speaker Peter Schep van het Oosterlicht college opent met zijn prijswinnende case rondom Skype for Business. Er is onder meer een live demo over Sharepoint en Office365. Een paneldiscussie en een netwerkborrel sluiten het programma af. Deze middag is speciaal voor rectoren, directie, ict-managers en -coördinatoren. Meer informatie en een aanmeldlink vindt u hier.

IPON

Dit event sluit mooi aan op de stand die wij in februari samen met OGD tijdens de IPON, de vakbeurs voor onderwijs en ICT, hebben ingevuld. Daar hebben we met de Werkplek van nu laten zien dat een moderne ICT-omgeving geen science fiction is en veel voordelen biedt, namelijk:

  • Op een veilige manier beter samenwerken;Blogpost IPON1
  • Simpele infrastructuur die van de school weinig onderhoud vraagt;
  • Gegevens die vanaf vrijwel ieder apparaat eenvoudig toegankelijk zijn;
  • Faciliteren van digitale werkvormen als Flipping the classroom’
  • Schaalbaar;
  • Laagdrempelig en mogelijkheid om gefaseerd in te voeren;
  • Compatible met vrijwel alle in het onderwijs gebruikte systemen;
  • Compatible met SLB-diensten

Onze Skype for Business-oplossingen en slimme koppelingen met Magister sluiten goed aan op het specialisme van OGD op het gebied van Office365 en Sharepoint en vormen zo een mooi totaalpakket. Veel beursbezoekers waren dan ook geïnteresseerd in onze gecombineerde propositie.

Heeft u ons op de beurs gemist of wilt u meer weten over slimme ICT mogelijkheden in het voortgezet onderwijs? Neem dan contact met ons op of kom naar Samen slimmer in het onderwijs.We zien u graag op 16 maart vanaf 12:00 uur in het Onderwijsmuseum in Dordrecht.