Cisco Meraki

Het onderwijs van nu kan niet zonder een kwalitatief hoogwaardige en stabiele internetverbinding. Cisco Meraki biedt specifieke wifi-oplossingen voor het onderwijs. Met Cisco Meraki kunt u het dataverkeer per type gebruiker of applicatie doseren of inrichten. En dat is fijn in een omgeving waar gebruikers vaak geconcentreerd op één plek aanwezig zijn. Ook is het mogelijk bepaalde content te blokkeren of de beschikbare bandbreedte volgens een zelf gekozen prioriteit over de applicaties te verdelen.

Eigenschappen van Cisco Meraki:

 • ondersteuning van de laatste 802.11ac-standaard voor hoge doorvoersnelheden en optimaal bereik;
 • eenvoudig, vanuit de cloud, te beheren omgeving inclusief rapportage omtrent gebruik en beschikbaarheid;
 • mobile-devicemanagement voor het eenvoudig uitrollen, beheren en monitoren van mobiele apparaten

In de uitgebreide brochure leest u meer over de mogelijkheden.

De ervaring van

Communicatie

Communicatie

“Met Skype for Business hebben we de mogelijkheden om te communiceren vergroot, zowel in- als extern. De chat- en vergadermogelijkheden maken het samenwerken makkelijker. Je kunt eenvoudig gegevens delen, waar je ook bent: in een lokaal, je werkkamer, de aula of thuis. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding. Dat komt ten goede aan de werksfeer én aan de klantvriendelijkheid en de onderwijskwaliteit die we onze leerlingen en ouders willen bieden.”

  Concierge

  Concierge

  “Uit onderzoek naar onze telefonische bereikbaarheid bleek dat de snelheid waarmee we de beller met de juiste persoon in contact konden brengen kon verbeteren. Bereikbaarheid is een belangrijk punt voor ons als organisatie. Met Skype for Business kunnen we sneller doorverbinden, mede door de aanwezigheidsregistratie die gekoppeld is aan Outlook.”

   Receptie

   Receptie

   “De koppeling met Magister maakt dat we direct alle gegevens van de beller op het scherm krijgen zodra er iemand belt. Je ziet dus gelijk in welke klas de leerling zit en wie de klassenmentor is. Zo kunnen we ouders en leerlingen beter en sneller helpen; efficiënter en klantvriendelijker dus.”

    Docent

    Docent

    "Vantevoren heb ik me best afgevraagd waar zo'n nieuw systeem nu eigenlijk voor nodig was. maar al snel werd duidelijk dat Skype for Business zoveel meer is dan gewoon bellen. Ik kan altijd en overal contact houden met leerlingen en ouders, ook 's avonds thuis, als dat handig uitkomt. Even vragen waarom iemand niet op school was of een oudergesprek voeren."

     Afdelingsleider

     Afdelingsleider

     "Met Skype for Business is de onderlinge communicatie sterk verbeterd. We kunnen chatten, bellen, video-vergaderen, documenten delen. Altijd en overal. Dat maakt het een stuk makkelijker om elkaar te vinden. Zo besparen we tijd die we dan weer kunnen besteden aan de leerling."